210114_cammareri.Landscape_Merewether-18

Merewether Hillside

With a cliff face at the rear of the property the design was carefully considered to enjoy the coastal view and reclaim the existing pool area.

Drainage needed to be addressed before the pool surrounds were given a fresh face lift with a new concrete pool beam, Silver Travertine pavers and Ezzari Gin Fizz mosaic tiles along the waterline. Bluestone steppers lead to the stairs, taking you up the cliff and to a large Blackbutt entertainment area. 

Whether enjoying the pool on hot summer days or relaxing on the deck with breath-taking views over Merewether Beach this space caters for the lot.

 

Design: @Octopusgardendesign

Photography: @myfgarven_creative

 
210114_cammareri
210114_cammareri
210114_cammareri
210114_cammareri
210114_cammareri
210114_cammareri.Landscape_Merewether-8.
210114_cammareri
210114_cammareri
210114_cammareri.Landscape_Merewether-2.
210114_cammareri
210114_cammareri
210114_cammareri
210114_cammareri
210114_cammareri.Landscape_Merewether-3.
210114_cammareri
Before
Excavation work
Pool Beam
Adding the details
 
  • Instagram
  • Houzz
  • Facebook

NEWCASTLE | LAKE MACQUARIE | HUNTER VALLEY 

Contractor Licence: 236186C    ABN 17 660 090 647    Customerservice@cammarerilandscapes.com.au

©2020 by Cammareri Landscapes.

210114_cammareri.Landscape_Merewether-2.